|
| Author |
Message |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
Vacanta in trei pentru Corina Danila
Planuri - Desi nu a stabilit inca o destinatie sigura pentru aceasta vacanta, Corina Danila vrea sa mearga cateva saptamani la mare impreuna cu Norris si fetita ei, Rianna. "Si ne-am mai dori sa plecam o saptamana undeva doar noi doi. Eu nu stiu exact cand anume se incheie calendarul competitiei de raliu la care participa Norris. Mai sunt niste etape de parcurs. S-ar putea sa fim foarte legati de tara si sa nu putem sa plecam undeva afara", spune vedeta de la Euforia TV. Mai multe despre schimbarile din viata Corinei odata cu plecarea de la Pro TV puteti afla din ultimul numar al revistei "Libertatea pentru femei". |
_________________ Straduieste-te sa ai ceea ce iubesti,
altfel va trebui sa iubesti ceea ce ai. Versuri preluate de la site-ul Euforia Tv
Va astept pe site-ul Corinei !
www.corinadanila.piczo.com
 |
|
     |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
Vedetă a postului Acasă, Corina Dănilă
se poate numi o femeie împlinită în
adevăratul sens al cuvântului. Actriţă,
cântăreaţă, prezentatoare TV şi mai
nou ... mamă. Nu am putut să nu remarc,
în discuţia avută, emoţia şi căldura pe
care le avea Corina când povestea despre
fiica sa, Rianna…
Andreea Lica: Toamna acestui an înseamnă înce-
putul unei noi grile de programe a postului de
televiziune Acasă şi, totodată, revenirea ta pe
micile ecrane. Care sunt noutăţile?
Corina Dănilă:Începând cu luna septembrie, postul
Acasă le-a pregătit o surpriză telespectatorilor săi:
prima telenovelă românescă. Nu pot decât să vă
dezvălui titlul serialului “Numai iubirea” şi faptul că
eu voi interpreta rolul principal feminin. Dacă aş
spune mai multe n-ar mai fi surpriză, nu-i aşa?
A.L.: În viaţa ta s-a petrecut un lucru minunat, ai
devenit mamă! Te-a schimbat mult acest fapt?
C.D.: Este privilegiul dat femeii de către bunul
Dumnezeu pentru a se împlini. Până a o avea pe
Rianna în viaţa noastră, cred că mi-am imaginat
doar o foarte mică parte din totul unitar pe care îl
experimentez acum. Vă daţi seama că eu continui
să-mi imaginez cum va fi pe mai departe: când
va începe să vorbească, să meargă, să-şi exprime
întru totul personalitatea şi, nu în ultimul rând, ce
drum va dori să urmeze în viaţă.
A.L.: Mulţi părinţi îşi pun problema: fetiţă sau băiat?
Voi ce v-aţi dorit mai mult?
C.D.: Îi mulţumesc Domnului în fiecare zi că
am un copil sănătos, frumos şi foarte bun. Am
considerat că este nedrept să am “pretenţia” de a
fi fetiţă sau băiat, fiind vorba despre primul copil.
Ne bucurăm foarte tare că avem o fetiţă. E foarte
delicată şi înţelegătoare. Norris o divinizează, iar
ea îl adora.
A.L.: Din câte ştiu sarcina ta nu a fost una dintre
cele mai uşoare. Ai mai lua-o de la capăt?
C.D.: Probleme au fost, dar ştii cum se spune:
“nici o sarcină nu seamănă cu alta, chiar fiind
vorba despre aceeaşi femeie”. Aceasta mă
încurajează să-mi mai doresc un copil. Sigur că nu
acum, ci peste doi-trei ani. N-aş vrea ca Rianna să
copilărească fără un frate şi să trăiască mai apoi în
lumea asta, din ce în ce mai dificilă, fără un sprijin
de sânge. Oricum, un zâmbet din partea copilului
tău anulează instantaneu orice amintire neplăcută
din perioada sarcinii sau a naşterii.
A.L. Care a fost gama de sentimente şi senzaţii prin
care ai trecut tu şi, împreună cu tine, Norris, alături
de Rianna, în primele ei luni de viaţă?
C.D.: Bine spus “gama de sentimente”. Aş adăuga
doar că vorbim despre senzaţii unice trăite la o
intensitate copleşitoare uneori. De la teama că
s-ar putea întâmpla ceva cu copilul sau cu mine,
teama pe care Norris a trăit-o în timpul operaţiei
de cezariană şi pe care am simţit-o şi eu din plin,
până la fericirea care te inundă în momentul în
care vezi puiul de om, amestecată cu spaima
– justificată în acel moment – că nu vei fi în stare
să te ridici la înălţimea aşteptărilor sau să faci faţă
oboselii fizice instalate.
A.L.: Cum v-aţi descoperit una pe cealaltă?
C.D.: Relaţia dintre noi două se dezvoltă pe zi ce
trece din ce în ce mai frumos. N-am reuşit să-mi
dau seama când mi-a zâmbit mie pentru prima dată
pentru că ea zâmbeşte tot timpul. Se linişteşte şi
dacă simte că sunt cu ea Norris sau mama mea. În
prima noapte când am adus-o acasă n-am dormit
deloc nici eu, nici Norris. Stăteam amândoi lângă
pătuţul ei şi nu puteam să ne mişcăm de lângă
ea. Ne-am dorit-o atât de mult acasă, lângă noi
(după o lună de stat în maternitate), încât atunci
când am adus-o nu ştiam ce să facem de bucurie.
A fost cel mai frumos cadou de ziua mea. Sigur
că au urmat şi alte nopţi de nesomn, însă acum
Rianna doarme foarte bine noaptea. Am un ajutor
de bază în persoana mamei mele, fără de care
nu cred că am fi făcut faţă oboselii şi vreau să-i
mulţumesc din suflet pentru tot ce face pentru
Rianna şi pentru noi.
A.L.: Acum, când ai responsabilitatea întregii familii,
cum înţelegi să ai grijă de sănătatea lor?
C.D.: Consider că o alimentaţie regulată şi
sănătoasă, însoţită de un program riguros de sport
în aer liber, ne-ar ajuta pe toţi să ducem o viaţă cât
mai sănătoasă cu putinţă. Din păcate, noi avem
un program de lucru extrem de încărcat şi de
haotic, care nu ne permite să facem întotdeauna
ceea ce ar trebui. Mai sărim peste mese, mâncăm
mult seara, nu facem destul sport şi, mai presus
de toate, intervine factorul numit "stress". În ceea
ce o priveşte pe fetiţa noastră, Rianna, avem grijă
să-i respectăm programul de mâncare, de somn,
de joacă şi de plimbare în aer liber. La sfârşit de
săptămână ne permitem să evadăm din Bucureşti.
Mergem la munte, iar aerul tare de acolo îi prieşte
Riannei de minune.
C o r i n a
D ă n i l ă |
altfel va trebui sa iubesti ceea ce ai. Versuri preluate de la site-ul Euforia Tv
 |
|
     |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
Corina Danila
???Exista din ce in ce mai multe domenii in care liderii sunt femei.”
de Simona Cristea
Cel mai nou proiect al Corinei este varianta romaneasca a filmului ???Cars”, in care a dat voce personajului Sally (o masina Porsche). Pana la urmatoarele oferte care tin de actorie, Corina Danila modereaza cu succes ???Femeia conduce”, emisiune ce se mentine in primele locuri in topul audientelor.
???Exista din ce in ce mai multe domenii in care liderii sunt femei.”
Cine este de fapt, Femeia care conduce?
Este vorba despre femeia care isi conduce propriul destin. Femeia puternica, de actiune, si care este in acelasi timp capabila sa-si conduca propria viata. Asa cum exista misoginismul, de partea cealalta exista feminismul, din punctul meu de vedere, si nu despre asta este vorba in emisiune. Pentru ca atunci cand exista respect, si aici includ respectul de sine si pentru cei din jur, respectul fata de profesie, de societate, atunci nu vei intelege lucrurile ca pe o competitie.
Care sunt atuurile ei, cum ai descrie-o?
Societatea actuala se afla in tranzitie in ceea ce priveste mentalitatea. si trebuie sa vorbim despre trei categorii de femei: femeia constienta de valoarea sa reala; femeile pentru care banul a devenit un scop in sine, si atunci portofelul generos al partenerului devine idealul suprem - pentru femeia-breloc, scopul scuza mijoacele; in cea de-a treia categorie intra femeile pentru care mentalitatea este inca in tranzitie, care continua sa-si ???accepte soarta“ din varii motive.
Care sunt domeniile in care femeia detine pozitia de lider?
S-a ajuns de ceva ani la momentul in care femeile si-au dezvaluit foarte multe competente, s-au pregatit foarte mult, sunt foarte atente, aplicate, si nu ezita sa munceasca foarte mult pentru a avea rezultate. Cred ca e vorba si de un pragmatism de care dau dovada femeile, si de aceea exista din ce in ce mai multe domenii in care liderii sunt femei.
Care tip de femeie consideri ca este in avantaj: cea curajoasa, dominatoare, care reuseste sa se impuna indiferent de situatie sau, din contra, cea cumpanita, sfioasa, care prefera sa ramana ???in umbra”?De cele mai multe ori este nevoie sa fii curajoasa, dar cel mai bine este sa faci un echilibru si sa incerci intr-adevar sa obtii ceea ce iti doresti. Trebuie sa stii si sa te impui, si sa accepti alte pareri, nu exista regula unui comportament general aici.
Ai declarat ca acum viata ta a luat un curs mai bun, acum te simti implinita, mult mai feminina. Care au fost cele mai grele momente din viata ta, cand ai simtit ca ceva trebuia schimbat? Au fost destule, dar acum intr-adevar ma simt implinita si fac ceea ce imi place. Sunt la o televiziune care imi place, am o emisiune care ma reprezinta si am alaturi oameni deosebiti.
Ce ai invatat de la mama ta?Foarte multe si bine. Este o femeie deosebita si stie foarte multe despre viata. E un model.
Pe 15 septembrie va avea loc premiera filmului ???Cars”, in care ai dat voce personajului Sally, in varianta romaneasca a filmului. Cum ai descrie aceasta experienta?A fost foarte frumos, distractiv. Mi-a placut proiectul foarte mult, oamenii cu care am lucrat la el, actori foarte buni, cu care ma inteleg foarte bine si suntem prieteni. Ne-am distrat, filmul imi place la nebunie si stiu ca va avea succes.
Pe cand o noua aparitie intr-un film sau intr-o piesa de teatru?
iti este dor de actorie?
Este meseria mea, imi place sa joc, dar inca nu am nimic de anuntat.
Ma concentrez pe ???Femeia conduce”, care este o emisiune cu foarte multe posibilitati de exprimare pentru mine.
Cum se obtine un rating bun la o emisiune de televiziune? Care este reteta?
Nu poti sintetiza in cateva fraze esenta succesului unui format. Trebuie sa iti placa ceea ce faci, sa te dedici, sa simti ceea ce spui in emisiune si sa poti avea subiecte si invitati buni.
Ce tip de emisiuni urmaresti la televizor?
Am foarte putin timp liber, pe care mi-l petrec cu familia mea. Mai prind stiri, filme si cateva emisiuni pentru femei, pe Euforia TV, recunosc. |
 |
|
     |
 |
Cristina_TM
best FAN CORINA
|
Imi place foarte mult cum se exprima Corina si modul in care priveste femeia puternica. Ar fi frumos ca exemplul ei sa fie luat de mult mai multe femei, din pacate nu toata lumea prinde Euforia. Eu o cunosc in ultimul an si ceva mai mult din articole si de pe acest forum, la televizor nu am mai vazut-o deloc. Oricum imi place la ea ca isi apreciaza familia, copilul si incearca sa aiba o cariera de succes fara a-i rani pe altii. Cred ca acest mod de a privi o femeie puternica este eficient si demn de urmat.
Criss |
_________________ Cum recunosti un rebel?Un rebel e cel care isi promoveaza felul de a fi si a gandi in fata anonimatului. Ai indrazni sa fii tu insati? |
|
   |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
Si mie imi place acest lucru la Corina.Pot spune chiar ca,ma inspira cand comunic cu cineva,ma ajuta sa privesc altfel lucrurile,de fapt care este realitatea,ma maturizeaza incet-incet si, de ce nu, imi imbogateste vocabularul citind randurile de pe acest forum sau ascultand-o la tv.
Este adorabila si o femeie foarte,foarte,foarte,foarte frumoasa si destepta !!!! |
 |
|
     |
 |
doareu22
best FAN CORINA
|
Portret:
Corina
Din intâmplare, vedeta
Audiente de peste 30 de procente pe Acasa, un barbat bine la propriu si la figurat, o sarcina dorita de mult. Bani suficienti pentru standardele autohtone, o casa noua, in curs de amenajare. Cum se spune, la 31 de ani, Corina Danila „s-a scos“. Cum a facut?
Pascani. Bucuresti. ATF. TVR. Crucea de piatra. Somnul Insulei. Craii de Curtea-Veche. D’ale Carnavalului. Mita. Pro. Valentin Moraru. Chisinau. Acasa. Peter Imre. Povestiri. De la inima la inima. Norris Mageanu. Copil. 31. Ani.
35 de cuvinte care nu prea au sens asa, la rând, dar definesc, vag, o viata. Cine este Corina Danila? Inca o fata care a muncit mult ca sa ajunga departe. Ce a facut ea ca sa reuseasca? Am scris, in Unica, despre o multime de femei de succes, si am incercat sa aflam cum au ajuns acolo unde sunt. De multe ori, femeile de succes seamana intre ele. O fi vina noastra? O fi vina societatii, care cultiva doar câteva insusiri ca dinamismul, tenacitatea, capacitatea de a te folosi de ocazii? Oricum ar fi, Corina nu e un caz tocmai tipic.
Medic? Nu, poate actor...
Pe la inceputul lui 1990, o liceanca draguta - frumoasa? - cu ochii verzi ca spanacul, dintr-un oras de provincie - Pascani -, isi anunta parintii ca nu mai vrea doctorita. Se pregatise vreun an si jumatate pentru Medicina, tocise la toate materiile alea grele, dar intr-o zi si-a dat seama ca nu poate tine in mâna viata unui om. Asa zice ea. „M-am gândit ca as putea sa ma fac actrita. Cred ca o gândeam undeva de mult, dar s-a concretizat oarecum din senin. Nu aveam nici un fel de „antecedente“ in familie. In Pascani nu era nici un teatru, doar vreo doua cinematografe pe care nu le frecventam ca imi vedeam de scoala.“
Discutii in contradictoriu cu parintii. Ce naiba sa faca un actor in viata? Lumea tocmai se schimba, cu mare repeziciune. S-a lasat convins intâi tata, „pe urma a marsat si mama“.
Bucuresti. ATF. Comisia: Olga Tudorache, Rebengiuc, Albulescu, Zamfirescu, Cojar - „la care am si picat la clasa“ -, Gonta. Fata silitoare, Corina isi facuse temele. Se pregatise cu Vichi Moldovan doua saptamâni, la inceput, si alte doua, cu putin inaintea admiterii. Monologul Maricicai Tunsu din „Opinia publica“ a lui Baranga. „Sfatul pe care mi l-a dat Vichi a fost sa-l spun cât de repede pot, moldoveneste, dar sa se inteleaga. L-am scos sub trei minute.“ S-a inteles. A intrat a treia pe lista, cu 10. Peste câteva luni a aflat ca a primit nota respectiva fiindca era „ca o coala alba, pe care se putea scrie fara sa trebuiasca sa stergi ce-a scris altcineva inainte“.
Scoala, camin, apoi o garsoniera studenteasca. 1990. Bucuresti aiuritor si aiurit, schimbari mari, corturi in Piata Universitatii, Iliescu, Ratiu, Coposu, Gelu Voican, mineri... „N-am fost la Revolutie, am trait-o acasa la mine; in Piata, da.“ Oamenii aceia care se ciocnesc pe strada, se injura si ii socheaza pe mult mai
«Mai vreau destule (...) In primul rând, copilul, pe care mi l-am dorit de mult. Si pe care il vrea si el foarte mult, in privinta asta suntem cu totul de acord.
«M-am gândit ca as putea sa ma fac actrita. Cred ca o gândeam undeva de mult, dar s-a concretizat oarecum din senin. Nu aveam nici un fel de „antecedente“ in familie»
«Mai vreau destule (...)
In primul rând, copilul, pe care mi l-am dorit de mult. Si pe care il vrea si el foarte mult, in privinta asta suntem cu totul de acord» |
|
|
   |
 |
doareu22
best FAN CORINA
|
Corina Danila (Euforia TV), weekenduri la munte
duminic㬠09 septembrie 2007
Prezentatoarea emisiunii "Femeia conduce", de la Euforia TV, isi rezerva zilele libere de la sfarsitul saptamanii pentru o excursie la munte sau pentru a merge la Campulung Muscel.
Dupa o saptamana in care prezinta zilnic, de la ora 15.00, un show care se adreseaza in special femeilor, Corina prefera sa-si petreaca weekendul in aer liber, alaturi de familie.
Cand "evadarile" in afara orasului nu sunt posibile, prezentatoarea de televiziune isi petrece timpul liber acasa, pe terasa, tot in aer liber. Cateodata i se alatura si cativa prieteni. "Daca nu plecam la munte, ne petrecem sfarsitul de saptamana acasa, in curte, cu prietenii sau mergem la ei in vizita."
Prezentatoarea de la Euforia TV este adepta relaxarii active si nu rateaza ocazia ca, la sfarsit de saptamana, sa mearga in diferite locuri frumoase in care sa-si reincarce bateriile. Sambata si duminica aloca foarte putin timp mersului la cumparaturi si nici emisiunile de la televizor nu o atrag foarte mult.
Urmareste insa cu placere filme bune pe DVD-uri. Daca ar avea de ales intre o vacanta la munte sau la mare, ar alege fara ezitare muntele. Corina Danila profita din plin de weekend pentru a iesi din oras. "La sfarsitul saptamanii stiu doar ca plec din Bucuresti", spune vedeta de la Euforia TV. |
|
|
   |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|