| Author |
Message |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
"CARESSE este un cabinet care oferă clienţilor doar două tipuri de servicii, dar pe care le efectuează impecabil: endermologie (Cellu M6 Keymodule i) şi tratament anti-îmbătrânire (Lift 6). Cu ajutorul acestor aparate de ultimă generaţie pot fi remediate aspectul pielii, linia corpului, circulaţia sangvină şi limfatică, mobilizarea optimă a ţesutului adipos (celulita)"
SURSA: site-ul oficial al cabinetului CARESSE
Mai multe detalii pe site-ul www.cabinetcaresse.ro

|
_________________ Straduieste-te sa ai ceea ce iubesti,
altfel va trebui sa iubesti ceea ce ai. Versuri preluate de la site-ul Euforia Tv
Va astept pe site-ul Corinei !
www.corinadanila.piczo.com
 |
|
     |
 |
doareu22
best FAN CORINA
|
Ma bucur ca ii merge afacerea Corinei...Mi-as dori si eu sa ajung la asa un salon,mai mult ca sa slabesc vreo 3-4 kg....ar fi minunat ,pana atunci merg la sala  |
|
|
   |
 |
yoana
Fan CORINA
|
Deci asta e salonul Corinei? e foarte mishto... |
|
|
  |
 |
doareu22
best FAN CORINA
|
da.....din ce se vede....aper sa ajung vreodata sa vad cu ochii mei ...in relitate si poate chiar si sa incerc vreun aparat  |
|
|
   |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
Si eu ma gandeam de f multe ori sa-i vizitez cabinetul ( ptr ca are adresa si tot pe site) sa-l incerc,dar scopul principal ar fi sa o cunosc personal  Cred ca ii voi face o surpriza vizitand-o acolo,daca se poate normal. |
altfel va trebui sa iubesti ceea ce ai. Versuri preluate de la site-ul Euforia Tv
 |
|
     |
 |
doareu22
best FAN CORINA
|
Cred ca avantajati sunt fanii din Bucuresti...ei sunt cel mai aproape si ar trbui sa profite din plin |
|
|
   |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
Corina Danila si-a deschis un salon de frumusete pentru femei si barbati unde “vedeta” va fi un aparat de slabit de ultima generatie. “Exista doar doua asemenea aparate in Romania, acesta este al treilea. M-am hotarat sa intru in afacere dupa ce l-am testat pe mine. A dat rezultate care m-au uluit, in numai doua luni mi-a micsorat talia cu patru centimetri, ceea ce este foarte mult. Poate reface pielea cu celulita, poate reface tendoanele sportivilor - sunt o multime de functiuni pe care le acopera. Cred ca am facut o afacere buna”, spune Corina. |
 |
|
     |
 |
doareu22
best FAN CORINA
|
Interesant ...pacat ca nu e in valcea...pe bune ca as apela...mai ales pentru masaje |
|
|
   |
 |
|
|