| Author |
Message |
Cristina_TM
best FAN CORINA
|
Cred ca fiecare isi doreste sa ajunga sus, pentru unii e mai usor pentru altii e mai greu...Eu iti tin pumnii pentru ca stiu ca esti o fata sufletista si sper sa reusesti!
Besos,
Criss |
_________________ Cum recunosti un rebel?Un rebel e cel care isi promoveaza felul de a fi si a gandi in fata anonimatului. Ai indrazni sa fii tu insati? |
|
   |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
| Cristina_TM wrote: |
Cred ca fiecare isi doreste sa ajunga sus, pentru unii e mai usor pentru altii e mai greu...Eu iti tin pumnii pentru ca stiu ca esti o fata sufletista si sper sa reusesti!
Besos,
Criss |
Oricat de greu ar fi,daca-mi doresc cu adevarat voi reusi !!!
Multumesc,Criss ! Stiu ca-mi vei tine pumnii ptr...viitorul meu ! Ceea ce fac si eu ptr tine si.......PTR CORINA,normal !
Sper ca fiecare dintre noi sa reusim sa realizam ceea ce ne dorim cu adevarat,chiar si cel mai marunt lucru.Poate fi si acela un lucru esential ptr noi,ptr viitorul nostru,ptr noile noastre cunostine,poate acel lucru poate fi acea raza de lumina care desparte intunericul !
Asa ca...la treaba!!!!!!!!!!!!  |
_________________ Straduieste-te sa ai ceea ce iubesti,
altfel va trebui sa iubesti ceea ce ai. Versuri preluate de la site-ul Euforia Tv
Va astept pe site-ul Corinei !
www.corinadanila.piczo.com
 |
|
     |
 |
Cristina_TM
best FAN CORINA
|
Da, e adevarat ca merita sa luptam pentru visele noastre si chiar daca anii trec uneori in zbor sa nu ne pierdem speranta! E primul pas spre o reusita in cariera si spre o viata echilibrata.Iti doresc si tie toate cele bune si Corinei sa ramana in varf!
Criss |
_________________ Cum recunosti un rebel?Un rebel e cel care isi promoveaza felul de a fi si a gandi in fata anonimatului. Ai indrazni sa fii tu insati? |
|
   |
 |
yoana
Fan CORINA
|
Poate ca e cam tarziu dar iti doresc un sincer LA MULTI ANI!!! Sa ai parte de toto ce iti doresti in viata si mult succes in continuare!! |
|
|
  |
 |
Cristina_TM
best FAN CORINA
|
Stiu ca e forumul Corinei dar pentru ca a fost ziua Adelei pe 8 vreau sa ii urez si aici La multi Ani! Stiu ca nu va citi aceste cuvinte dar cred ca 20 de ani e o varsta minunata! La multi ani si multa iubire scumpa!
Criss |
|
   |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
| Cristina_TM wrote: |
Stiu ca e forumul Corinei dar pentru ca a fost ziua Adelei pe 8 vreau sa ii urez si aici La multi Ani! Stiu ca nu va citi aceste cuvinte dar cred ca 20 de ani e o varsta minunata! La multi ani si multa iubire scumpa!
Criss |
Si eu ii urez un sincer LA MULTI ANI ! |
_________________ Straduieste-te sa ai ceea ce iubesti,
altfel va trebui sa iubesti ceea ce ai. Versuri preluate de la site-ul Euforia Tv
Va astept pe site-ul Corinei !
www.corinadanila.piczo.com
 |
|
     |
 |
doareu22
best FAN CORINA
|
mai e un picutz si vine ziua meaaa...pe 28  |
|
|