| Author |
Message |
Cristina_TM
best FAN CORINA
|
Pai pana acum calitatea userilor este superba! Eu va felicit pentru acest forum!
Besos,
Criss |
_________________ Cum recunosti un rebel?Un rebel e cel care isi promoveaza felul de a fi si a gandi in fata anonimatului. Ai indrazni sa fii tu insati? |
|
   |
 |
codruta
best FAN CORINA

|
criss suntem putini, dar buni!  |
_________________ Oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;
se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu COMUNICA!
Noaptea chiar si fluturii dorm!;) |
|
   |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
| Cristina_TM wrote: |
Pai pana acum calitatea userilor este superba! Eu va felicit pentru acest forum!
Besos,
Criss |
multumesc!!!!
a meritat aceasta "munca"!!!!! |
|
|
     |
 |
Cristina_TM
best FAN CORINA
|
Stiu sigur ca pentru tine a meritat deoarece esti cel mai mare fan Corina zic eu! Sper insa sa asculti de ceea ce ti-am mai spus si sa nu treci de gradul de admiratie!
Ar fi o idee buna sa mai chemati macar mai vreo doi-trei useri.
Besos,
Criss |
_________________ Cum recunosti un rebel?Un rebel e cel care isi promoveaza felul de a fi si a gandi in fata anonimatului. Ai indrazni sa fii tu insati? |
|
   |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
Nu ma consider cea mai mare fana Corina Danila,dar sunt printre cei mai mari fanii ai ei! Si nu trec de gradul admiratie ptr ca,cum am mai spus,este un om ca oricare altul.Dar o admir pe ea ca om! Atat ! |
_________________ Straduieste-te sa ai ceea ce iubesti,
altfel va trebui sa iubesti ceea ce ai. Versuri preluate de la site-ul Euforia Tv
Va astept pe site-ul Corinei !
www.corinadanila.piczo.com
 |
|
     |
 |
Cristina_TM
best FAN CORINA
|
Eu cred ca totusi esti cea mai mare fana a ei, dar asta e bine. Si nu te-am acuzat de nimic doar am vrut sa iti spun ca meriti sa ii fi aproape!
Criss |
|
   |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
| Cristina_TM wrote: |
Eu cred ca totusi esti cea mai mare fana a ei, dar asta e bine. Si nu te-am acuzat de nimic doar am vrut sa iti spun ca meriti sa ii fi aproape!
Criss |
Mi-as dori sa fiu cel mai mare fan al Corinei,dar din "pacate" mai sunt fani care o iubesc,dar care nu au posibilitatea sa intre,macar,pe net!
Poate ca merit,poate ca nu....asta va fi,numai,daca vrea Corina sa-i fiu alaturi. |
altfel va trebui sa iubesti ceea ce ai. Versuri preluate de la site-ul Euforia Tv
 |
|
     |
 |
doareu22
best FAN CORINA
|
ma bucur sa vad va totzi care suntem aici o iubim pe Corina sincer si chiar daca suntem putini facem cati 100.. |
|
|
   |
 |
alina_puricel_coryna
best FaN CoRiNa

|
100? mai trebuie sa pui cateva zero-uri.
Cel mai mult conteaza calitatea fanilor,nu nr lor !!!!!!! |
 |
|
     |
 |
yoana
Fan CORINA
|
NU is dure deloc si sunt de acord cu ele  |
|
|